Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddstark filégryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god gryta med härlig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor och tryck ut dem lite. Krydda med salt, peppar och chilipulver. Bryn i stekpanna. Ta upp köttet och lägg över i en gryta.
  2. Bryn korven i bitar och lägg i grytan. Tillsätt syltlök, halverade oliver, paprika och gurkor. Strö över timjan och späd med vin, buljong och grädde. Rör ner redningen och sjud 3-4 minuter.
  3. Servera med potatis, sallad och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gds877 29 september 2009

    Brukar göra något liknande detta det är supergott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.