Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddyoghurt Pannacotta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde, socker, kanelstång, anis och urskrapade vaniljfrön i en kastrull. Tag från värmen och låt dra i ca 5 minuter.
  2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Tag upp och smält dom i grädden. Sila blandningen och rör ihop med yoghurten.
  3. Fördela i 10 små glas och kyl i ca 4 timmar. Koka glögg och socker i en kastrull ca 20 minuter. Blanda i lingonen, låt svalna. Fördela på pannacottan, ta lite av lagen med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.