Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kubansk kokoskaka

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Favorit-fikabröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 160 grader Vispa ägg och socker vitt och pösigt Blanda bakpulver och mjöl och rör ner Vänd försiktigt in creme fraiche och apelsinskal i smeten Grädda i en smord form i 40 minuter- eller tills kakan är torr i mitten Låt svalna något men inte helt innan du lägger på strössel. Sätt ugnen på grill eller hög övervärme Strössel Rör ihop alla ingredienser. Täck den varma kakan och baka i ugnen på grill eller hög övervärme i 3 minuter eller tills strösseln fått fin färg. Kolla noga det bränns snabbt
  2. Servera med citrussallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.