Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kul melonfrestelse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättgjord dessert som ser mycket imponerande ut, särskilt serverad i skalen.

Ingredienser

Instruktioner

Ta ur kulor ur melonerna med ett kuljärn. Gröp ur resten av fruktköttet ur skalen och fördela kulorna i dem. Lägg fruktköttet i en matberedare tillsammans med fläderblomssaften. Kör det till puré. Häll fläderblomspurén över melonkulorna och garnera med gurkört och myntablad. Låt stå svalt i 1 timme innan du serverar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.