Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kul Mintkladdkaka

(1 kommentar)  
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En lite lyxigare variant med After Eight-kulor. Härlig kladdkaka som mår bäst av att förvaras i kylskåpet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader (varmluft).
  2. Smöra och bröa en form med löstagbar kant. Smält smöret tillsammans med After Eight-kulorna, på låg värme.
  3. Blanda övriga ingredienser i en bunke. Häll mintfettet i bunken och blanda väl, vispa inte. Häll sedan smeten i formen.
  4. Grädda kakan i mitten av ugnen 25-30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bikbok 4 augusti 2009

    Tack för flera fina recept :) Ha en bra dag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.