Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår


Mynta och spenatsallad: Dela sockerärterna på längden och skiva zucchinin tunt med osthyvel. Lägg mynta, sockerärter, zucchini och spenat på ett fat. Riv över limeskal och pressa saften över. Ringl...

4

Sätt ugnen på 225 grader. Dela fiskfilén i portionsbitar och vik tunna delar mot varandra så att bitarna blir så jämntjocka som möjligt. Lägg dem i en ugnsäker form. Salta och peppra. Blanda rivet...

2
1

Skär fisken i strimlor. Tvätta en citron och riv bort det yttersta gula skalet. Blanda raspet med ströbröd. Vänd fiskpinnarna först i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i det smaksatta strö...

4

Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och tillsätt kummelfilén, sänk värmen och låt sjuda svagt 10 minuter. Ta upp den på hushållspapper och låt svalna helt. Vispa äggulan, vinäger, senap, en ny...

4

Skala och skiva löken. Fräs i olja några minuter i en gryta tills löken är mjuk, tillsätt currypasta och fräs lite till. Finhacka mangon och rör ner tillsammans med kokosmjölk i grytan. Koka ca 5 m...

30 min
4

Skala potatis och skär i bitar. Ansa fänkålen och skär i bitar. Skala och finhacka löken. Hetta upp olja i en gryta och fräs alltsammans några minuter under omrörning, Tillsätt saffran, vatten, vin, h...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.