En god firre med en makalös sommarfräsch sallad, att äta istället för pasta eller potatis.
Instruktioner
- Mynta och spenatsallad:
Dela sockerärterna på längden och skiva zucchinin tunt med osthyvel.
Lägg mynta, sockerärter, zucchini och spenat på ett fat.
Riv över limeskal och pressa saften över. Ringla över olja, salta och peppra. Vänd runt salladen.
- Kummelfilé med räkor:
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg fisken i en smord ugnsfast form.
Pressa citron över fisken och salta och peppra.
Låt stå i rumstemperatur i 10-15 minuter.
- Skala och finhacka rödlöken. Blanda räkor, lök, dill, mascarpone, äggula och parmesanost. Salta och peppra.
Fördela räkblandningen på fisken. Lägg tomater bredvid.
Baka i ugn i 18-20 minuter.
- Servera fisken med mynta och spenatsallad och ugnsrostade tomater.
Publicerat den
24 juni 2009
Liknande recept
Skriv kommentar