Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kumminhjärtan

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Servera nygräddade, till drink, soppa, buffé. De går bra att förbereda ett par timmar i förväg och sedan grädda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Låt Kesella rinna av i kaffefiltler i ca 1 tim. Rör i kummin och salt.
  3. Stansa ut 20 hjärtan ur smördegen med en pepparkaksform. Pensla kanterna med uppvispat ägg.
  4. Lägg en klick fyllning på hälften av smördegshjärtana. Lägg på de resterande med den penslade kanten nedåt. Nyp ihop ordentligt i kanterna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Pensla med ägg och strö på frön. Grädda i mitten av ugnen ca 7 min.
  6. Serveras nygräddade.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.