Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kumminkål

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

För den som tycker om vitkål och kummin

Ingredienser

Instruktioner

Skjölj och strimla kålen. Skala och hacka löken. Koka upp buljongen med ktyddor. Tillsätt kål och lök. Låt allt koka tills kålen är mjuk,20-25 minuter. Tipps Man kan göra en hel rätt genom att lägga skivor eller bitar av korv i kålen och låta dem koka med. Servera gärna ett gott bröd till

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.