Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kungälvs äkta pepparkaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mycket gammalt recept. Typ marknadspepparkaka. Bakas utan ägg och smör i långpanna

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ing. Rör ner sirap och mjölk. Rör till en slät smet. Häll i smord och bröad långpanna 25 x 35 cm Grädda 175 grader ca 30 min

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Knopen 26 september 2010

    JAG TESTADE MED KUNGÄLVS PEPPARKAKA OCH FICK BARA ETT SVAR. dET ÄR VÄL DET GAMLA SOM MAN HITTADE BAKOM EN TAPET OCH SOM MATGURUN FRÅN SOLBERGA HAR PÅ VYKORT. JAG TYCKER JAG KÄNNER IGEN DET. DU SKRIVER ÄKTA MEN VAD ÄR ÄKTA EGENTLIGEN. DET SKRIVER BAGARN I YTTERBY OCH DEN SKILJER SIG MYCKET FRÅN DITT RECEPT. J AG HAR ETT ANNAT RECEPT FRÅN KUNGÄLV MED VATTEN ISTF MJÖLK (DÅ KAN DU BJUDA VEGANER PÅ DEN) OCH MED INGEFÄRA. TRE KRYDDOR ALLTSÅ. OCH LITE ANNAN BJÖLBLANDNING.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.