Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Vardagsmat kan smaka fest om man lägger ned litet kärlek och omsorg på tillagningen. Det är egentligen så litet som behövs - en färgglad ingrediens, en pikant smaksättning och intresse för det man håller på med. En trevlig uppläggning och servering fulländar det hela.

Ingredienser

Instruktioner

Skär korv och tomater i skivor. Varva med dill och persilja i en ugnssäker form. Blanda samman ingredienserna till såsen och häll den över. Ställ in i 175° ca 20 minuter. Servera med potatis och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • raffa 4 oktober 2008

    WOW vilken god sås det blev !!! SUPERGOD rätt med falukorv. Men nästa gång så gör vi dubbel "sås". ALLA här hemma tyckte detta var jättegott !! Kommer att göra om inom snar framtid. Tack för recept !! 5 stjärnor ifrån vår familj,

  • flabban 20 oktober 2008

    Jättegott. Förenklade genom att tärna ner korven och tomaterna. Suveränt gott med örter i maten och såsen var kalasgod. Jag gratinerade med riven ost över, det blev kanon. Tack för ett bra recept.

  • Nickolinna 10 augusti 2009

    Toppen vardagsrecept! Enkelt och gott. Bra med ett alternativ till de gamla vanliga falukorvs rätterna. Jag hoppade över pepparroten efter som jag inte är så förtjust i det.

  • anluk 12 januari 2015

    Jisses va gott. Hade potatis o kokta ärtor till. Gudomligt gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.