Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckinggryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Väldigt god och enkel att tillaga

Ingredienser

Instruktioner

koks ris enligt anvisning. rensa kyklingen. stek tärnad paprika i smör i en kastrull strö över idealmjöl, tillsätt vatten och buljong rör och koka upp ca 5min, häll sen i grädde smaka av med peppar. Sätt först ris i en ungssäker smord form, lägg kyckling bitarna över riset och häll sen över såsen. In i ugnen ca 15 min 200 grader.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.