Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling á la Greque

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Bara så himla gott, om man gillar grekiskt... :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingen och låt eftersteka i 15 minuter. Ta upp.
  2. Mjuka upp vitlöken med smöret. Tillsätt buljongen, mosad fetaost, oregano och soja. Låt puttra lite.
  3. Rör ut mjöl och yoghurt i en skål och blanda sedan ner i såsen. Lägg ner filéerna.
  4. Servera med oliver, smula lite fetaost över, samt oregano och grönsaker. Servera gärna till klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kastrullemma 4 september 2008

    när jag gjorde detta så smakade det väldigt skarpt! jag fick tillsätta en del mjölk, men det blev gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.