Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling á la orienten

 
Skriv ut

Kall kyckling är ett förträfligt smörgås pålägg. Här får curry och Mango chutney sätta smak på kycklingen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort kycklingköttet från benen och skär köttet i vackra bitar. Rosta brödet.
  2. Blanda majonnäs och kesella gourmet. Smaksätt med curry.
  3. Bred ett lager currysås på brödskivorna. Lägg på kycklingköttet.
  4. Lägg på en stor klick sås. Garnera med mango chutney, selleri skuren i bitar och tomatskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.