Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling ala Åsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En enkel och snabb kycklingrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ ugnen på ca 200-220 grader Skär kycklingen i mindre bitar, stek., krydda med salt och peppar och lägg i en ugnsform. Stek bacon och lägg över kycklingen.
  2. Blanda crème fraiche, grädde och ädelosten (eller smula över hårdosten på kycklingen). Tillsätt smulad torkad dragon eller curry. Smaka av med salt och peppar.
  3. In i ugnen ca 25-30 min Servera med kyftpotatis ris eller pasta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.