Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling alá Gunnar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket saftig kycklingrätt som passar till finare middagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka persika, aprikos, lök. Spar saften!
  2. Fyll kycklingen med det hackade.
  3. Placera den fyllda kycklingen i en ugnsfast gryta (gärna en lergryta, Römertopf)
  4. Häll grädde, ½ dl saft från vardera burk, höns-buljong runt om kycklingen.
  5. Salta, peppra.
  6. 175 grader i ca 50 minuter.
  7. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.