Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling all'indiana

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Risrätt med kyckling, champinjoner och ägg. Snabblagat och mina barn tycker om det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i rikligt med saltat vatten i 10 minuter. Under tiden, hårdkoka äggen i ca 10 minuter, rensa och skär champinjonerna i bitar.
  2. Häll av eventuellt överflödigt vatten från riset, skala och dela äggen i bitar.
  3. Smält smöret i en kastrull och fräs champinjonerna tills de får en fin gyllenbrun färg. Blanda ner riset, äggen, kycklingen skuren i bitar och smaksätt med salt och peppar.
  4. Blanda sedan ner grädden och låt koka i ca 15 minuter. Om man vill kan man servera med finhackad persilja.
  5. Det är inte meningen att riset skall bada i sås, därav så lite grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.