Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna, salta och peppra. Lägg filéerna i en smord ugnsfast form.
  2. Hacka, lök, vitlök och paprika, fräs mjukt i smör. Tillsätt sambal oelek, chutney, grädde och buljongtärning, låt småkoka i 5 minuter.
  3. Häll såsen över kycklingfiléerna och den rivna osten. Ugn 225 grader i 20-25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • doris08 12 april 2008

    Supermumsigt! Blir nog en favvo i våran familj. Lagom hetta. Kokade bulgur till. Roligt att pröva något nytt med kyckling än det gamla vanliga

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.