Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- baconpaj men curry smak.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Denna pajen är väldigt god och enkel att göra. Behöver inte förgräddas i ugnen utan är redo att användas efter 30 minuter i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop pajdegen till en grynig massa och platta ut den i en form med avtagbara kanter (ca 23 cm). Ställ in i kylen och låt stå kallt i 30 minuter.
  2. Under tiden delar du kycklingen samt steker upp baconet i små delar.
  3. Sätt igång ugnen på 200 grader.
  4. När det gått ca 30 minuter fyller du pajskalet med kycklingen och baconen. Blandar ihop äggstanningen och kryddar denna. Häll sedan denna över pajen och ställ in i ugnen i 35-45 minuter.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.