Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling Bodinese

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfileerna på hög värme så att de får fin färg. Salta och peppra. Inte genomstekta utan bara brynta.
  2. Lägg fileerna i en ugnsfast form och gör 2-3 djupare snitt i var och en. Tryck i ädelost i snitten. Riv eventuellt vitlöksklyftor på fileerna Lägg baconskivorna på fileerna Strö över örtblandningen Täck med riven ost
  3. In i ugnen på 175-200 grader i 10-15 minuter (tills kycklingen är vit rakt igenom)
  4. Strö över lite grönt typ örtblandning eller färsk persilja
  5. Servera med pasta eller någon potatisrätt. Vid pasta: Koka den i grönsksbuljong, häll av vattnet när pastan är al dente och ringla en fruktig olivolja över så den inte klibbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.