Här har vi använt svamp och paprika, men du kan egentligen använda alla möjliga sorters grönsaker till denna läckra gryta.
Instruktioner
- Använd en skarp kniv för att skära bort yttersta delen av lårbenet. Vänd kycklingbitarna i mjölet tills de är täckta av mjöl. Släng överblivet mjöl.
- Hetta upp oljan i en stor stekpanna. Lägg i kycklingen och bryn den runt om.
- Skala och skiva löken tunt. Skala vitlöken. Skiva chilifrukten och champinjonerna. Ansa och strimla paprikorna.
- Tillsätt lök och pressad vitlök till kycklingen och bryn ytterligare 2 minuter. Tillsätt Napolitanasås, rött vin, buljong, oliver och chili. Låt koka upp. Sätt ner värmen och låt sjuda i ca 30 minuter eller tills kycklingen är färdig och såsen har tjocknat.
- Tillsätt champinjoner och paprika, krydda med peppar och låt sjuda ytterligare 5 minuter.
Publicerat den
27 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar