En oemotståndlig kycklingrätt som blir saftig tack vare sin fyllning; en underbar kombination av spenat, ost och soltorkade tomater.
Instruktioner
- Banka ut kycklingfiléerna tills de är ca ½ cm tjocka. Blanda spenat, ost, soltorkade tomater, peppar och salt i en skål. Blanda väl och se till att osten är ordentligt smulad.
- Bred spenatfyllningen jämnt över kycklingfiléerna. Rulla ihop filéerna, börja på kortsidan. Fäst rullen med en tandpetare.
- Hetta upp oljan i en stekpanna och lägg i rulladerna med skarven nedåt. Stek på medelvärme och i ca 20 minuter, vänd dem då och då.
- Lägg upp rulladerna på en skärbräda och skär dem i 2½ cm tjocka skivor. Servera genast.
Publicerat den
17 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Fantastisk rätt! Hela familjen gillade den... Använde Ädelost då flera av familjemedlemmarna inte gillar Getost. Vi grillade dem i ugnen och anser att det ska vara lite mindre peppar. Hade färsk spenat istället för fryst, gick lysande. (vi körde alla ingredienserna i mixern) /Marie