Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling California

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En oemotståndlig kycklingrätt som blir saftig tack vare sin fyllning; en underbar kombination av spenat, ost och soltorkade tomater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut kycklingfiléerna tills de är ca ½ cm tjocka. Blanda spenat, ost, soltorkade tomater, peppar och salt i en skål. Blanda väl och se till att osten är ordentligt smulad.
  2. Bred spenatfyllningen jämnt över kycklingfiléerna. Rulla ihop filéerna, börja på kortsidan. Fäst rullen med en tandpetare.
  3. Hetta upp oljan i en stekpanna och lägg i rulladerna med skarven nedåt. Stek på medelvärme och i ca 20 minuter, vänd dem då och då.
  4. Lägg upp rulladerna på en skärbräda och skär dem i 2½ cm tjocka skivor. Servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • vanillalover 19 mars 2008

    Fantastisk rätt! Hela familjen gillade den... Använde Ädelost då flera av familjemedlemmarna inte gillar Getost. Vi grillade dem i ugnen och anser att det ska vara lite mindre peppar. Hade färsk spenat istället för fryst, gick lysande. (vi körde alla ingredienserna i mixern) /Marie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.