Instruktioner
Putsa kycklingfiléerna och skär dem i små tärningar.
Bryn i stekpanna i olja eller margarin
Finhacka purjolöken, vitlöken o paprikan.
Ha ner purjolök, vitlök, champinjoner och paprika i stekpannan tillsammans med kycklingbitarna.
Stek tills löken är mjuk, ha sen ner paprikan. Jag gillar när det fortfarande är lite krispighet i paprikan. Vill man ha den mjuk kan man ha ner den samtidigt som löken.
Rör ner cremefraich och smula ner buljongtärningarna. Smula ner en först o smaka av innan ni har ner den andra. Beroende på vilken sorts cremefraiche ni använder så blir det olika mycket sälta.
Dela upp smeten mellan de 6 tortilla bröden o vik ihop dem till små paket. Lägg smeten mitt på ett bröd o vik sedan kanterna omlott in till mitten så inte smeten kan rinna ut.
Lägg i en ugnsfast form med skarven nedåt.
Lägg dem tätt ihop i formen. Strö riven ost över o gratinera i ugn i 225 grader tills osten fått fin gyllene färg.
Servera med en god sallad, gärna en sallad gjord på groddar.
Supergott, men glöm inte champinjonerna som finns i ingredienserna men har missats i beskrivningen.