Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mumsiga rullar till en fredagskväll. Kryddiga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filèerna i bitar och tärna paprikan och hacka löken. Fräs lök och paprika i en stek panna med lite olja, blanda i kycklingen och låt puttra en stund.
  2. Häll i creme fraishen och sambal oelek efter tycke. Obs!!! Kan vara mycket stark. Krydda med salt och peppar.
  3. Sleva upp röran på tortilla bröden och rulla ihop dem och lägg i en form. Strö över osten och grädda i ugn till fin färg. Servera med sallad och en god vinägrettdressing.
  4. Den här rätten går också att göra som förrätt. Skär då rullarna i lagom bitar och strö osten över och sedan in i ugnen. Stick i en körsbörstomat på en tandpetare och stick i.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Redros8 8 november 2008

    Hej! Kyckling är min favorit så jag ska testa detta recept jag får krydda mindre eftersom jag inte tål stark mat . Tack Rose-Marie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.