Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling Filipin

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart god och lättlagad kycklingrätt; har dock ingen aning om varifrån namnet kommer...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200 grader Rensa kycklingen och lägg bitarna i en ugnssäker, smord form.
  2. Koka ihop crème fraîche, soja, senap och grönpeppar och rör tills ingredienserna blandats. Bred blandningen över kycklingköttet.
  3. Grädda i ugn 15-20 minuter. När det återstår ett par minuter av tiden i ugnen strös jordnötterna över gratängen så att de får fin färg.
  4. Servera med kokt ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Annelie1969 31 januari 2009

    Den var mycket god, men jag är allergisk mot jordnötter men tog cashewnötter istället och det var nog minst lika gott. /Annelie

  • kantomen 24 februari 2010

    Detta gjorde min mamma när jag var liten, och det var nog min favoritmat!! Roligt att ha hitat ett recept, detta ska jag prova, tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.