Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling gryta m tomat och oliver

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och enkel fredagsmiddag. Lägre GI och inte speciellt fet om man väljer en lättare créme fraiche. Servera med sallad och bulgur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfiléerna i kuber på ca 2-3 cm stora. stek dem i teflonpanna. Krydda med kycklingkrydda, salt och peppar. Lägg i tomaterna och oliverna och därefter creme fraichén. Värm upp och ta av plattan. Smaka av med kryddorna.
  2. För variation kan denna rätt göras med fläskfile, basilikakrydda eller annan önskad krydda. Strimla i paprika eller vad som önskas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.