Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling gryta med Thai influenser

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt lagad gryta med cocosmjölk. Som jag har skapat med influenser från Thailand. Passar bra till Coscos eller Jasmin ris.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kyklingen i grova strimlor. Strimla Ingefäran och hacka vitlöken. Tillagas lättas i en wok panna men det funkar också med stekpanna och en gryta. 1. Stek kycklingen några minuter. 2. Slå i hela påsen med wok grönsaker,ingefäran och vitlöken stek dessa med kycklingen några minuter. 3. Slå över cocosmjölk och buljong 4. Krydda med Röd Thai curry paste efter egen smak. 5. Koka allt i ca: 10min 6. Blanda i citronsaft och fiskås låt puttra några minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jer1 11 juni 2011

    Detta recept verkar smarrigt ska testa det nästa vecka. Är överförtjust i thaimat

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.