Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling Hoisin med sesamnudlar

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Jättefräsch och god kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen, skär svampen i bitar och grovhacka löken. Hetta upp lite olja i en wok eller stekpanna, stek kycklingen tills den är gyllenbrun och genomstekt. Tag upp den och lägg åt sidan.
  2. Stek grönsakerna hastigt på hög värme. Tillsätt Hoisinsås och kyckling, låt det koka upp och smaka av med salt och vitpeppar.
  3. Blötlägg nudlarna i varmt vatten i ca 15 minuter, dela försiktigt på dem och låt dem rinna av. Hetta upp lite olja, ej sesamolja, i en wok eller stekpanna och stek nudlarna tillsammans med sesamfrön. Tillsätt sesamolja när nudlarna är varma, smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg upp i en skål och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.