Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling hopkok

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Idag blev det ett väldigt gott hopkok. Experimenterade lite här hemma med mat som behövdes tillagas. Och det blev så pass gott att jag inte vill sluta äta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka kycklingen i små bitar och lägg i en skål där i häller du i hälften av rödvinsvinägern och 1 msk soja. krydda efter smak med curryn och allroundkryddan.
  2. Rör runt med händerna ordentligt, tryck gärna med handen på köttet så att vinägern sätter sig bättre i köttet.
  3. Börja steka kycklingen på medelvärme. Rör bland dom när ni känner för. dom kommer ta ett tag att göra färdiga.
  4. Samtidigt som dom steker tar ni och lägger yoghurten i en skål samt med väl hackad vit och röd lök. rör runt ordentligt och ta i timjan och svartpeppar efter egen smak. och sedan lägg i resterande rödvinsvinäger.
  5. Till detta rekommenderar jag pommes med egen smak på kryddan. Och gelé ( svartvinbärs tyckte jag själv passade något fruktansvärt bra )

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.