- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Idag blev det ett väldigt gott hopkok.
Experimenterade lite här hemma med mat som behövdes tillagas.
Och det blev så pass gott att jag inte vill sluta äta.
Instruktioner
- Hacka kycklingen i små bitar och lägg i en skål där i häller du i hälften av rödvinsvinägern och 1 msk soja. krydda efter smak med curryn och allroundkryddan.
- Rör runt med händerna ordentligt, tryck gärna med handen på köttet så att vinägern sätter sig bättre i köttet.
- Börja steka kycklingen på medelvärme. Rör bland dom när ni känner för. dom kommer ta ett tag att göra färdiga.
- Samtidigt som dom steker tar ni och lägger yoghurten i en skål samt med väl hackad vit och röd lök. rör runt ordentligt och ta i timjan och svartpeppar efter egen smak. och sedan lägg i resterande rödvinsvinäger.
- Till detta rekommenderar jag pommes med egen smak på kryddan.
Och gelé ( svartvinbärs tyckte jag själv passade något fruktansvärt bra )
Publicerat den
7 juli 2014
Liknande recept
Skriv kommentar