Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i chilikokos-sås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Underbart gott... servera gärna gurka och isbergssallad och en färsk nybakad baugette till...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp ca hälften av oljan i en stor panna. Lägg i löken och bryn den under omrörning. Tillsätt kokosflingor, garam masala, vitlök och ingefära. Fräs blandningen på svag värme tills den blir brun. Ta det från värmen, låt svalna och mixa blandningen.
  2. Hetta upp resten av oljan i en stor panna och lägg i kycklingen skuren i bitar, Rör om och tillsätt chilipulver, gurkmeja, salt och peppar. Tillsätt röd paprika i mindre bitar.
  3. Rör ner lök/kokosblandningen och stek kycklingen tills den är klar. Tillsätt kokosmjölken och smulad buljongtärningen och sjud blandningen några minuter. Späd med vatten om den känns för tjock.
  4. Servera med basmatiris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.