- Serverar: 6 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Underbart gott... servera gärna gurka och isbergssallad och en färsk nybakad baugette till...
Instruktioner
- Hetta upp ca hälften av oljan i en stor panna. Lägg i löken och bryn den under omrörning. Tillsätt kokosflingor, garam masala, vitlök och ingefära. Fräs blandningen på svag värme tills den blir brun. Ta det från värmen, låt svalna och mixa blandningen.
- Hetta upp resten av oljan i en stor panna och lägg i kycklingen skuren i bitar, Rör om och tillsätt chilipulver, gurkmeja, salt och peppar. Tillsätt röd paprika i mindre bitar.
- Rör ner lök/kokosblandningen och stek kycklingen tills den är klar. Tillsätt kokosmjölken och smulad buljongtärningen och sjud blandningen några minuter. Späd med vatten om den känns för tjock.
- Servera med basmatiris
Publicerat den
10 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar