Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i chilimarinad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 3 timmar 40 minuter
Skriv ut

En riktigt god maträtt och jag lovar att ni inte blir besvikna. Alla som har smakat detta har frågat efter receptet =)

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här: Skär kycklingen i bitar och blanda med ovanstående ingredienser (ej grädde och mjöl), låt det sedan stå svalt i 3 timmar. Det går bra om man låter det stå en timme i rumstemperatur. Lägg kycklingen i en form och sätt in i ugnen i 20 minuter på 225 grader. Blanda grädden och mjölet. Ta ut kycklingen och häll över grädden med mjölet och sätt in i ugnen i ytterligare 20 minuter. servera till ris eller kokt potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.