Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i citronsås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

mmm... så gott!

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kycklingfileérna och salta och peppra. Späd med vatten och fond, lägg lock på och sänk värmen. Låt fileérna eftersteka tills de är genomstekta, ca 20 min. Fräs citronskalet i smör i en kastrull och rör i creme fraiche. Sila upp skyn från kycklingen i kastrullen och låt såsen koka ett par min. Blanda i krossad roseépeppar och smaksätt mer om det behövs. Skölj, halvera och kärna ur vindruvorna och lägg dem i såsen. Servera kycklingen med såsen, pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • plan69 21 juli 2008

    Tänkte själv lägga till detta recept, men upptäckte att det redan fanns. Pröva det, jättegott.

  • Annafbg 5 april 2009

    Jättegott! Vi var sju personer som åt detta i går och alla var helt överens. Fräscht, gott och lättlagat. Tack så mycket för receptet! Anna

  • jeanettelindholm 6 augusti 2010

    Underbar god rätt som har blivit en favorit. Rosépeppar är en fantastisk krydda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.