Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i enkla thaisåsen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En ny kycklingfavorit kommer här lastad med asiatiska smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda kokosmjölken med fisksås, sambal oelek, ingefära och finhackat eller utbankat citrongräs. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg. Salta och peppra. Häll över kokosmjölksblandningen och låt småputtra under lock ca 20 minuter. Vänd ner spenaten.
  3. Servera kycklingen med kokt ris, färsk koriander och limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.