Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i gorgonzolasås med druvor och valnötter

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Något som måste provas

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra bryn köttet. Slå på vattnet och smula ner buljongtärningen. Låt småkoka tills köttet är mört. Ta upp filéerna och håll dem varma. Tillsätt cremefraiche och osten som mosats. Låt koka samman till en krämig sås. Lägg i köttet och hetta upp allt. Strö över druvor och nötter. Servera kokt popatis och broccoli som tillbehör. Tips: gör gärna dubbel mängd sås eftersom den är så god

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • smulan01 13 september 2009

    Kanongott!!! Kommer att bjuda vännerna nästa gång.

  • aniratak 22 december 2010

    Denna kan verkligen rekommenderas. Supergod. Fredagsmys eller bjudrätt. Ett måste är att DUBBLA SÅSEN. Mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.