Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i grönpepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel bjudrätt. Oftast gör jag dubbel sats av såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sjud ihop alla ingredienser till såsen och förväll broccollin. Låt svalna.
  2. Rensa kycklingen och riv delarna i små bitar. Lägg i en eldast form. Häll över såsen och garnera med broccollibuketter. Låt stå i kylen minst 4 timmar (helst över natten)
  3. Grädda i 200 grader i 25-30 minuter. Servera med färskpotatis (under sommarperioden) eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.