Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i gudagod sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna såsen går inte av för hackor. Champinjoncreme och vitlök blir så gott ihop.

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem i smör i en stekgryta eller stekpanna med lock. Häll över 1/2 dl vatten och efterstek under lock så att kycklingen blir helt genomstekt, ca 10 minuter. Ta upp kycklingen, tillsätt 2 dl vatten, champinjoncreme, matlagningsgrädde, crème fraiche, kycklingfond och pressa i vitlöken. Låt såsen sjuda några minuter och red sedan av med maizenaredning. Låt sjuda 1 minut och smaka sedan av med lite soja. Lägg tillbaka kycklingen i grytan. Servera med pressad potatis, broccoli och morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.