Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i het tomatsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Överraskande god - även för en annan som inte är så förtjust i stark mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filéerna i skivor, bryn skivorna i fettet och lägg åt sidan.
  2. Hacka vitlöken och tomaterna. Blanda sedan hacket med resten av ingredienserna i såsen och häll i stekpannan. Koka upp och låt småkoka i ca 10 minuter. Häll i den brynta kycklingen och koka i 5-10 minuter till. Garnera med med färsk timjan.
  3. Äts med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • catlover 2 augusti 2009

    Tror att jag är först ut att lämna en kommentar till detta recept, och jag säger bara ett ord MUUUUUUUUMS. Från mig blir det full pott.

  • farmoringer 9 april 2010

    Det här var verkligen gott. Kom på sen att jag glömde apelsinen. Så jag vet ju inte vad det gjorde för skillnad i smaken. Utan apelsin var det gott i alla fall...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.