En mycket god indisk gryta som är enkel att laga, ris som tillbehör.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej, tänkte jag skulle testa rätten idag, men ser inte de krossade tomaterna i beskrivningen. Förmodar att de ska blandas med kokosmjölken o hällas i med den? Så kommer jag göra iaf. Återkommer med betyg och bild på det oxo :)
Hittar heller inte beskrivning om svampen, ser jag nu?? Ska den brynas före mjölken o tomaterna eller kokas i vätskan sen? Jag fräser dom lite innan med kycklingen. Återkommer senare om hur det blev.
Kunde tyvärr inte göra efter ditt recept eftersom jag inte hade full beskrivning, dessutom hade jag inte chilipulver hemma, så jag gjorde om det lite. Jag tog o krossade några piri-piri, tillsatte 1 tsk cayennepeppar, ½ tsk kardemumma, 2½ tsk ingefärspulver och 4 vitlöksklyftor. Blev mycket starkt och gott. Try it :) Bild kommer iaf, det tog jag....
Här kommer bilden på rätten :)