Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lagade denna rätt själv idag och gillade det. Så varsegoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar/strimlor. Blanda kryddorna efter behag och gnid in i kycklingbitarna. Stek bitarna tills de är helt genomstekta.
  2. Blanda kokosmjölken, chillisåsen och peston i en skål och häll sedan över kycklingen när den är genomstekt. Låt småkoka försiktigt och smula i kycklingbuljongen. Koka i ca 10 min.
  3. Servera med ris och grönsaker (ärtor, majs)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Ullajo 3 november 2010

    Jättegod och snabblagad rätt, som jag kommer att göra fler gånger.

  • annabroe 3 november 2010

    Vad roligt! Tycker själv det är väldigt gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.