Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i lime och kokos

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Härligt recept på en mumsig, snabb, enkel rätt. Välj vilken styrka du vill ha på chili genom att kärna ur den. Om man ändå lyckats få rätten för kryddstark så är det lindrande att äta något sött, t ex ananas eller annan mycket söt frukt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skära kycklingen i portionsstora munsbitar, lägg dem i en skål tillsammans med limeskal och juice. Blanda noga och låt köttet vila i marinaden i minst 1 timma.
  2. Hetta upp oljan i en wokpanna eller annan stor stekpanna, det ska vara rejält varmt, stek kycklingen i 3-4 minuter tills de har fått fin färg.
  3. Tillsätt chili och låt det steka i 1 minut, tillsätt övriga ingredienser och låt steka i ytterligare 2 minuter. Se till att kycklingen är ordentligt genomstekt.
  4. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.