Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i pitabröd

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Enkelt och gott en fredagskväll vill man ha och det uppfyller denna rätt. Lite svårt att beräkna mängd, i min familj äter vi gärna 2 pitabröd var för det är så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna kycklingen och stek den. Krydda med kycklingkrydda.
  2. Tärna tomat och gurka. Strimla sallad. Skiva rödlök. Klipp bacon i små bitar och och stek dem lite knapriga.
  3. Fyll ett pitabröd med sallad, gurka, tomater, lök, kyckling och bacon. Toppa med creme fraichen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gnuBrita 16 mars 2010

    Jag undrar vad kycklingkrydda är?

  • Gnagett 19 mars 2010

    Jag använder Italiensk kycklingkrydda från Borgeby Kryddgård men det tror jag väl att det finns kycklingkrydda i vanliga mataffärer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.