Instruktioner
Sätt ugnen på 200°. Dela fyra bakpotatisar på längden. Pensla ytan med olja. Fördela kycklingbitarna i en smord ugnsfast form. Krydda med salt och peppar. Baka kyckling och potatis i 20 resp 30 minuter. Stek under tiden champinjoner och lök, skuren i grova bitar i smör i stekpanna. Vispa ihop såsen enligt anvisning på påsen. Tag ut och håll kycklingen varm. Tag ut potatisen och låt svalna lite. Gröp ur ungefär hälften av potatisen. Mosa inkråmet med cirka 1 msk crème fraiche per potatis och en nypa riven ost. Gratinera i ugn. Potatisen kan göras helt färdig och bara gratineras vid servering. Fördela svamp och lök över kycklingen och häll på såsen vid servering.
Det var gott, men jag kan rekommendera att göra sin egen rödvinsås istället. Samt att servera champinjonerna med en färgglad sallad så passar det bättre för årstiden:-)