Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i ugn

(1 kommentar)  
Skriv ut

Superlätt! Kycklingen blir alltid lika saftig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en ugnssäker form, lägg i kycklingfiléerna och krydda med vitpeppar och salt.
  2. Stek kycklingfiléerna i ugnen ca 150 grader, vänd efter ca 10-15 min och krydda även den sidan med vitpeppar och salt.
  3. Häll upp matlagningsgrädde i en kastrull, smaksätt med färsk basilika och chilisås. Koka upp och häll över kycklingen när den är genomstekt. Låt stå ca 10 min i ugnen.
  4. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Fridawestberg 8 april 2010

    Hur länge ska kycklingen vara i ugnen, efter hur lång tid ungefär ska den vara i ugnen innan man häller på chilisåsen och grädden?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.