Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i vin

 
Skriv ut

Enklare kan det inte bli!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina filéerna i marinad gjord på vinet och sojan i ca 3-4 timmar.
  2. Sätt in marinaden och kycklingen i ugnen på 200 grader (175 grader varmluft) och låt den stå där i ca 30 minuter (du får titta lite och se om den är klar, det beror ju lite på kycklingarnas storlek). Sila den varma marinaden ner i en kastrull, häll i créme fraiche, rör om och låt såsen bli varm.
  3. Servera med klyftpotatis (gärna kryddad med kummin) eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.