Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i whiskeysås med parmesanpotatismos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hoppas ni gillar det

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kycklingen i ca 1,5 cm tjocka skivor och lägg dem i en ugnsfast form.
  2. Hacka soltorkade tomater och strö dem över kycklingen.
  3. Blanda soja, vispgrädde och whiskey i en skål. Häll såsen över kycklingen och ställ in det i ugnen i 200 grader ca 30 minuter.
  4. Koka potatisen mjuk, ca 20 minuter i hälften mjök hälften vatten. Häll av potatisen och blanda i mjölk, smör och den rivna parmesanen
  5. Servera med valfria grönsaker

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.