Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling Luau med kokos och het chili

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Har inte provat själv än

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Tina kycklingklubborna i kylen över natt.
  2. 2. Värm oljan i en stor gryta, lägg i kyckling och bryn den lätt.
  3. 3. Tillsätt vatten så att det täcker kycklingen och sjud i ca 30 min.
  4. 4. Häll av vätskan och lägg i smör i grytan. Skär chilin i tunna ringar och lägg i grytan. Tillsätt kokosmjölk, salt, peppar och buljongtärning och sjud i 5-10 min.
  5. 5. Lägg i spenat eller röda mangoldskott precis innan grytan är färdig. Serveras med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.