Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling Mangochutney

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är en "en gång i veckan" måltid hos min mamma! Väldigt god rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen och paprikan och skär löken i bitar, Stek sedan detta tills kycklingen är vit helt igenom. Tillsätt crème fraichen, grädden och chutneyn och låt det puttra i ca 10 min.
  2. Serveras med tagliatelle! Mums.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • masu99 1 april 2012

    Jag hade ingen paprika, men stekte löken tillsammans med ett paket bacon, som jag skurit i små bitar. Lade i lite curry. Lade blandningen i gryta oc pressade ner en vitlöksklyfta, lite grönsaksbuljong + en kycklingbuljong tärning. Ca halv dl mango chutney och två burkar 400 gr totalt crème fraiche. Blandade ihop. Stekte kycklingen och kryddade med salt, svarpeppar och vitlökspeppar. När lyckligen är stekt så blandade jag ner den i grytan och kokade enligt ovan i ca tio minuter. Blev jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.