Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling Marengo

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och Festligt

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i bitar. Bryn den i en stekpanna och lägg sedan över i en gryta. Skala löken och bryn den hel i stekpannan, skölj och skiva svampen och bryn med löken. Lägg det sedan i grytan. Tillsätt Salt, peppar och pressad vitlök Strö över vetemjöl och rör om. Häll på vinet eller buljongen samt tomaterna. Koka under lock på svag värmeca 30 minuter eller tills kycklingen är klar. Rensa räkorna medan grytan kokar. Strö över räkorna och den hackade persiljan. Rostat bröd är gott att servera till liksom ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva_jonte 13 juli 2008

    låter gott :-) har ocå ett recept på kyckling marengo, men med lite andra kryddor.Ska lägga upp det imo. det är oxå supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.