Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Festlig kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingbrösten gyllenbruna , ta upp dem ur pannan.
  2. Mjukstek löken utan att den får färg.
  3. Tillsätt russin och sherry. Låt sjuda några minuter tills russinen svällt upp.
  4. Häll i grädden och osten, låt sjuda någon minut tills osten smält.
  5. Smaka av med curry, salt och peppar .
  6. Lägg i kycklingbrösten i såsen och låt dem bli varma.
  7. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • caties 16 mars 2009

    Goderafton Margit. Nu har jag laddat ner ytterligare några recept. Lottalimporna blev mycket uppskattade på nattkröken. Marie tyckte de smakade mamma och det är väl ett bra betyg. Kycklingen får jag testa till helgen med ett gott vin därtill. Så blir det din glass som desert. Ha det så gott Margit. Vänligen Caties

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.