På mindre än en halvtimme förvandlar du kycklingen
till din nya favoriträtt.
Instruktioner
- Strimla kycklingfiléerna blanda dem med soya.
Stek kycklingköttet i omgångar i smör i en stekpanna.
Pressa över vitlök, salta och peppra, lägg över i en gryta.
Häll över buljongen, sjud grytan 5 minuter.
Tillsätt grädde blandat med vetemjöl, rör ner det i grytan.
Sjud i ca 5 minuter.
Strimla och stek baconet.
Rosta pinjenötterna i torr stekpanna.
Plocka basilikabladen, blanda ner dem i grytan,
spara några till garnering.
Strö över bacon och pinjenötter.
- Servera med kokt ris och sallad.
Publicerat den
16 april 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Väldigt trevlig vardagsgryta, fungerar lika bra i lunchlådan dagen efter också!